Fondacioni Annenberg dhe Hopi Komb njoftojnë kthimin e objekte të shenjtë për të vendasëve të Amerikës Hopi fis

We thank the Annenberg Foundation for their good hearts in bringing our Katsinas home to our people where they will be cared for.
Read the news release here.
Kwakwah (Falemnderit)

Below is a public statement regarding Photos of our Sacred “friends”.

Hopi Masks

Kjo hyrje ishte postuar në Blog, Features and tagged . Bookmark Permalink.

Lini një Përgjigju