Category Archives: Artikuj

ARTIKUJ Njerëz nga e gjithë botës çdo gjë të aksioneve nga një informacion në njohuri me ne si Hopi Tradicionale. Këtu do të do të doja të ndajë disa nga këto artikuj me të gjithë ju.

Ne qeniet njerëzore si kanë përgjegjësi në këtë tokë dhe për njëri-tjetrin për të mbrojtur të shenjtë.

Në një artikull të kohëve të fundit nga Uashingtoni në Observer Hopi Navajo, Çështja mars 14; Politikanët janë duke marrë një qëndrim të publikut mbi të drejtat ujore të Hopi dhe Dine flet sikur kjo është një çështje para. Kjo është një … Vazhdo leximin

Posted in Artikuj, Blog | Lini një koment