Category Archives: Links

Lidhje me organizata shumë të tjerë dhe grupe të cilët janë të përqendruar edhe në ekuilibër me botën tonë, ruajtja dhe nder për gjithë jetën, kemi dashur për të ndarë me ju disa nga sugjerimet tona.

Blue Gold- Botërore të Ujit Luftërat Documentary

Ky film është një domosdoshmëri për të filluar të kuptojnë se çfarë po ndodh e gjithë bota për ujërat nëntokësore, Lumenjtë dhe liqenet. Si qeveritë dhe korporatat janë blerë dhe kontrollin e blerjes dhe më pas shitja e ujit.   Lidhje tek GOLD BLUE këtu….. 

Posted in Blog, Links | Lini një koment

Wiki ujë . neto

Burim i madh për informacion të ujit. Mënyra e vetme për të krijuar ndryshim është që të kuptojnë çështjet me të cilat përballemi sot. Vend i madh …… këtu është lidhja…

Posted in Blog, Links | Lini një koment

CYARK- Faqe Hopi Petroglyph

CYARK është një organizatë të përkushtuar për ruajtjen dhe dokumentimin e vendeve të lashta. Ata kanë bërë një video që ata ndajnë në youtube me publikun për të ndarë disa nga petroglyphs Hopi. This was done with new technology equipmentVazhdo leximin

Posted in Blog, Links | Lini një koment