Category Archives: Take Action

Senati Bill 2109 është është zyrtarisht ndalur. We thank you all for your support to defeat this bill

Ka shumë çështje që Hopi përballet së bashku me pjesën tjetër të botës në këto herë ndryshojnë. Ne e kuptojmë se askush nuk mund të qëndrojë vetëm në këtë botë dhe për të ruajtur ekuilibrin. Për këtë arsye ne po bëjnë thirrje botës për veprim. Hopi tani përballet me çështje që janë kërcënuese rrugën tonë Hopi e Jetës. Ne, Populli tradicionale e di se çfarë ndodh në Hopi ndodh në pjesën tjetër të botës, si ne jemi të lidhur të gjithë. Ne ju kërkojmë që të bashkohen me ne në rivendosjen e bilancit.

Regjistrohu peticionin tonë Avaaz për të ndaluar Senatit Bill 2109.

Bill Timeline

Already Occurred
1. Senati - shkurt Futur 14, 2012 Saj. Jon Kyl
2. KONGRESI - shkurt Futur 16, 2012 Reps. Ben Quayle
3. Referuar të Komitetit Shkurt 16, 2012 Shtëpia Komisioni për Burimeve Natyrore
4. Referuar të Komitetit (nuk ka ndodhur ende) Senati Komisioni për Punë të indian
5. Transmetuar nga Komiteti (nuk ka ndodhur ende)
6. Shtëpia e kaluar (nuk ka ndodhur ende)
7. Kaloi Senatin (nuk ka ndodhur ende)
8. Nënshkruar nga Kryetari (nuk ka ndodhur ende)
9. BILL kalon (nuk ka ndodhur ende)

Track the Bill HR-4067 at the Senate
Track the Bill S2109 at Congress

Email and web information for Washington Politicians

Kontaktet në Uashington për të shkruar letër për të ndaluar SB2109

President Obama EMAIL: http://www.whitehouse.gov/contact/submit-httptions-and-comments website: www.whitehouse.gov Call the white house with your comments: 202 456-1111 Secretary of Interior Ken Salazar EMAIL: http://www.doi.gov/public/contact-us.cfm website: www.doi.gov Phone: (202) 208-3100 E-Mail: feedback@ios.doi.gov Department of the Interior 1849 C Rruga, N.W. Washington DC 20240 … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Features, Take Action | Lini një koment

Thirrje për lutje në vendet e Shenjta të gjithë Amerikën e Veriut (Sacred Faqe në zonën tuaj për të mbrojtur dhe Lutuni për)

Kërkojmë nga ju të gjithë të bashkohen zemrat tuaja në lutje për të gjitha vendet e shenjta jo vetëm në datat këtu por në të gjitha ditët. Kwa Kwah THE MORNING STAR INSTITUTE 611 Pennsylvania Avenue, SE Washington, DC 20003 (202) 547-5531 Lajm … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

Regjistrohu ndaluar Avaaz peticion Senatit Bill 2109

Stop blerjen dhe shitjen e jetës përmes ujit; ndaluar Senatit Bill 2109. Ne Hopi janë kujdestarët e dheut, e njerëzimit e të gjithë jetës. WE encourage you to join us in protecting the life giving elements of this world for … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

Hopi pak Kolorado ujit të lumit të drejtat Publik dëgjon maj 31

Public Hearing on Little Colorado River Water Rights Settlement Agreement: E enjte, MAJ 31 9:30PD, VETERANS MEMORIAL CENTER Please announce and forward to those without access to Hopi mail.   Ne ju kërkojmë që të ndajnë këtë informacion gjatë gjithë Hopi. Call your … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

Solar Eclipse maj 20-2012 Anëtarësuar Hopi në namaz.

Sot është një ngjarje shumë e shenjtë dhe të veçanta që po zhvillohet në qendrën tonë astronomik. Toka, Hënë, Sun dhe Pleiades Sistemit Star gjithë do të vijë deri. Herën e fundit që kjo ndodhi ishte 26,000 vjet më parë. We as … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

Write your US Senator to stop SB2109

Around the world there are ‘people of the earth’ who still respect the natural world who are working to protect her and honor the energies of all life. We are asking for your assistance to stop senate bill 2109 by writing a … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

TAKE ACTION: Navajo-Hopi water rights attend the forums, voice your concerns

We encourage people to attend these open forums to voice their concerns with Senate bill 2109 and the rights of the Navajo and Hopi people. Water settlement forums will be held by the Navajo Nation Water Commission and the Office … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

STOP privatizimi i ujit.

Nënshkruar këtë peticion për të ndaluar privatizimin e ujit. Get Përfshihuni dhe ndani këtë me rrjetet tuaja. Kliko këtu për të nënshkruar peticionin për të ndaluar këtë. Postuar: 14 Mars 2012 Tani për tani, corporate lobbyists are in exclusive meetings with government leaders … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment

Thirrje për veprim

Në botën tonë të shpejt në ndryshim ne kuptojmë se ne të gjithë duhet të marrin hapa për të mbrojtur shenjtë dhe për të rivendosur si dhe të ruajtur ekuilibrin në këtë botë. For us to do this it will require that we work together … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Take Action | Lini një koment