Category Archives: Videos Hopi

VIDEO Hopi Hopi kanë dhënë mesazhe përmes botës teknologjike e Videos. Në këtë faqe ne do të ndajmë ato mesazhe nga Hopi me botën.

Ruaj ujit Natyrore e Hopi e …. ndaluar Senatit Bill 2109

New Video from Radford Quamahongnewa sharing how critical it is to save the water. Ruaj burimet natyrore të ujit Hopi-së. Kill Bill 2109. from Ville Tanttu on Vimeo.

Posted in Blog, Videos Hopi | Lini një koment

Rruga Hopi- Flet tradicionale

ENGLISH HOPI LANGUAGE

Posted in Blog, Videos Hopi | Lini një koment

Mesazh zyrtare nga Kombit Hopi rreth tërmet Japoni

    Ky është një moment historik për planetin tonë për të dëgjuar ata flasin. Plaku Hopi kanë ardhur përpara me një mesazh për botën në përgjigje të fatkeqësisë së cunami dhe tërmeti në Japoni. Ato i japin njerëzimit një … Vazhdo leximin

Posted in Blog, Videos Hopi | Tagged , , , , , , , , , , | Comments Off