Category Archives: Videos

VIDEO Kjo do të jetë një përzierje e popujve të tjerë videos ne shohim si të rëndësishme për të ndarë me ju për të sjellë një kuptim më të madhe të përgjegjësisë sonë kolektive për brezat tanë të ardhshëm të fëmijëve.

Youtube: Stop Bill 2109 3 videos

STOP SB 2109 – Former Navajo and Hopi Chairmans StatementsNavajo Hopi Water Rights   STOP SB 2109 – NAVAJO-Hopi pak Kolorado ujit të lumit të drejtat Zgjidhja Akti i 2012   STOP SB 2109 – Navajo Hopi Water Rights SettlementVazhdo leximin

Posted in Blog, Videos | Lini një koment

VIDEO: Senatori Jon Kyl : NAVAJO-Hopi pak Colorado River Zgjidhja e ujit të drejtat Akti mars 2012

Senatori Jon Kyl dhe Senatori McCain i Arizonës futur NAVAJO-Hopi Vogël Kolorado lumit Settlement ujit Rights Act Mars 2012. Këtu Kyl prezanton Bill 2109 në katin e Senatit. The Traditional Hopi are now concerned that this bill will take awayVazhdo leximin

Posted in Blog, Videos | Lini një koment