Category Archives: Fshat

VILLAGE Shungopavi Village is theMother Village” e njerëzve Hopi. Kur i pari Hopi erdhi për të zgjidhur në Mesas, ajo ishte Shungopavi se ishte fshati origjinal. Fillimisht ata filluan të vendosen në pjesën e poshtme të Mesa dhe migruar më vonë për të jetuar në krye të Mesa ku ata kanë jetuar për afër një mijë vjet. Këtu ne do të ndajnë me ju më shumë se kush jemi ne si popull.

Jeta Fshati

Këtu ju mund të shihni disa nga shtëpitë e lashta të bukura të fshatit tonë në Shungopavi. Shtëpitë janë bërë prej guri, dru dhe toka. Disa nga ndërtesat janë me qindra vjet të vjetra dhe janë ende duke jetuar në ditët e sotme. ThisVazhdo leximin

Posted in Blog, Fshat | Lini një koment