Mesazhet

Hopi i Shungopavi fshatit kanë jetuar në të njëjtin vend për afër një mijë vjet. Liderët e tradicionale kanë mbetur të fokusuar në kryerjen e ceremonitë e tyre komplekse për të mbajtur ekuilibrin e botës dhe gjithësisë mu si Paraardhësit e tyre kanë para tyre.

Tani për herë të parë në historinë e ata janë të thyer heshtjen e tyre për të folur me botën.

Çfarë po ndodh me ujë në mbarë botën në lidhje dhe të drejtën për ujë ka lëvizur ato në veprim si ata përballen me këtë sfidë së bashku me njerëzimin.

Intervista direkte dhe mesazhet do të vendoset këtu për botë si ata janë krijuar direkt nga udhëheqësit Tradicionale, thirrje botës për veprim.

Çfarë ndodh në Hopi, ndodh ndodh në pjesën tjetër të botës. Ndalimi shitjen e ujit Hopi mbron ujin botëve dhe së bashku kemi krijuar rrugën për një të ardhme e cila është pozitiv.

KwaKwah (Falemnderit)

Dëgjoni Hopi Urtëve Flisni me Host Rob Simone. Ju falenderoj Rob për intervistimin e të na! www.robsimone.com

Pjesa ARKIVA Një Dëgjoni këtu:

PJESA ARKIVORE dy intervista të vazhdueshme dëgjoni këtu:

Për më shumë informacion lidhen këtu.

Ruaj burimet natyrore të ujit Hopi-së. Kill Bill 2109. nga Qyteti TanttuVimeo.

Mesazh Hopi 2012 – Ujërat Botërore në Rrezik – Profeci

Lini një Përgjigju